Hlavní obsah

Proklínaný Ramos. Komediant, simulant... Po boji si ho vyhledal bývalý král

Cardiff

Mohl slavit s klubem, který jako první obhájil triumf v Lize mistrů. Sergio Ramos si užil velkou radost. Dokonce i bývalý španělský král Juan Carlos si dal záležet, aby právě kapitána fotbalistů madridského Realu našel a poblahopřál mu. Ale pilíři obrany staronových vítězů Champions League se dostalo i nevábných reakcí v souvislosti s tím, že po kontaktu s ním byl v týmu soupeře vyloučen Juan Cuadrado.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Oslavy Realu Madrid na stadiónuVideo: sntv

 
Článek
Fotogalerie
Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Oslavy fotbalistů Realu Madrid po triumfu v LM

Sestřih finále Ligy mistrů

Vše se odehrálo necelých deset minut před koncem, kdy Real měl v souboji s Juventusem dvougólový náskok, ale úplně rozhodnuto ještě nebylo.

Ramos razantně zastavil pronikajícího Kolumbijce skluzem, sudí ale jeho obranný zákrok vyhodnotil jako čistý. Mělo se vhazovat, ale ještě před tím Cuadrado podle všeho nechtěně zavadil Ramosovi o nohu. A španělský bek šel k zemi.

Chvíli snad mohl vzniknout mylný dojem, že simuloval po soupeřově plácnutí do zad, ale další záběry ukázaly, že Cuadrado vskutku asi zasáhl soupeře nohou. Je otázkou, jakou to bylo intenzitou. Zdálo se, že Cuadrado má tendenci se omlouvat, ale Ramos se skácel. Cuadrado viděl druhou žlutou, tudíž červenou. Real už měl vše pod kontrolou...

Na sítích to ale Ramos pořádně schytal. Komediant, herec, simulant, divadlo! rozčilovali se uživatelé sítí. „Když musí tohle dělat za stavu 3:1, nebude to žádný velký hráč," podivil se jeden z nich. Od dalšího Ramos dostal pomyslnou cenu za nejtrapnější číslo sezóny Ligy mistrů.

Pro fanoušky Realu byl hrdinou. Bývalý král Juan Carlos si právě jeho vyhledal speciálně v útrobách stadiónu. V šatně ho nezastihl, a tak mu zamířil blahopřát téměř až na toaletu, protože stoper Realu se tou dobou právě zdržoval v prostorách pro dopingovou kontrolu.

Reklama

Související témata: