Hlavní obsah

APOEL? Nechutná fraška! Ostuda, zuří Tvrdík. Netančím na vašem hrobě, vzkázal sparťanům

Už se viděl v Lize mistrů, kyperský APOEL se nezdál být po losu nezdolatelnou překážkou k vstupu do milionářské soutěže. Jenže teď předseda představenstva fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík musí se svým týmem vzít zavděk Evropskou ligou. A nekouše se mu to úplně snadno.

Slavia musí na základní skupinu LM zapomenout, APOEL uhrál v Praze remízu 0:0Video: O2 TV Sport

 
Článek
Fotogalerie

Trenér Jaroslav Šilhavý o konci Slavie v Lize mistrů

Český mistr nakonec nedal v dvojzápase play off ani gól, ke stahování dvoubrankového manka z kyperské půdy se v Edenu vlastně vůbec nedostal, a tak byl od postupu poměrně daleko. Tvrdíka alespoň nadchlo nasazení sešívaných na hřišti a fanoušků v hledišti.

„Srdce bylo, góly ne a určitě bez ostudy. Děkujeme fantastické TS (tribuně Sever) i všem fanouškům. Po dvou letech ve Slavii ZS EL (základní skupina Evropské ligy) není špatná. Bojujeme dál!" chlácholil se předseda po vyřazení na svém twitterovém účtu.

Pro soupeře měl naopak jen slova pohrdání. „Simulace a zdržování. Apoel je nechutná fraška, která nemá s fotbalem nic společného. Rozhodčí dávno měl vylučovat. Ostuda," pobouřil ho přístup kyperského mistra.

Slávisté si pochopitelně museli po marném boji o Champions League vyslechnout v reálu i na sociálních sítích posměšky ze strany sparťanů. Vzhledem k nedávnému tristnímu vystoupení Letenských v Evropě a tříletému čekání na mistrovský titul mohl Tvrdík na podobné narážky zareagovat s nadhledem.

„Pro sparťany zde. K tomu, abych tančil na Vašem hrobě, jsem se zatím nesnížil. A že těch příležitostí za dva roky bylo. Na derby pa, hrdinové," vzkázal předseda rudému táboru.

Postoupí Slavia ze základní skupiny Evropské ligy?
Ano
29,2 %
Ne
70,8 %
Celkem hlasovalo 19278 čtenářů.

Reklama

Související témata: