Hlavní obsah

Tohle musí Slavii bolet. Bílý balet před Ligou mistrů: Úsměvy i Ronaldo v bagu

Tak na tohle se mohla těšit pražská Slavia. Jenže má smůlu. Ve středu se v Lize mistrů ukáže proti Realu Madrid přemožitel sešívaných APOEL Nikósie. Bílý balet ve španělské nejvyšší soutěži remizoval dvakrát v řadě, že by ale kvůli tomu přepadla před vstupem do Champions League nějaká nervozita? Ale jdetě, den před zápasem byli hráči samé úsměvy. Na tréninku hráli bago a nevyhnul se mu ani božský Cristiano Ronaldo, jenž se vrací do sestavy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalisté Realu Madrid před vstupem do Ligy mistrůVideo: sntv

 
Článek

Real jako první v novodobé historii Ligy mistrů obhájil prvenství a nyní se pokusí zaútočit na vítězný hattrick. Ten se v prestižní soutěži naposledy podařil Bayernu Mnichov v letech 1974 až 1976.

Madridskému velkoklubu se ale nepovedl vstup do španělské ligy. Doma jen remizoval 2:2 s Valencií a 1:1 s Levante a hned v úvodu nabral manko na Barcelonu. "V La Lize jsme nedokázali vyhrát poslední dva zápasy, ale do Ligy mistrů jdeme soustředěně. Víme, že cesta k titulu nebude lehká, ale všichni máme velkou motivaci a chceme začít výhrou," citoval klubový web brankáře Keylora Navase.

Real se v domácí soutěži musel obejít bez hlavní hvězdy a aktuálně nejlepšího fotbalisty světa Ronalda, který v Superpoháru dostal disciplinární trest. Pro Ligu mistrů však distanc neplatí a očekává se, že portugalský kanonýr proti APOELu, který po výhře 2:0 doma a bezbrankové remíze v Praze vyřadil v kvalifikaci Slavii, předvede své ofenzivní umění.

"Cristiano je připraven právě tak, jak to ukázal na začátku sezony. Když nastoupil, dával góly. Samozřejmě každý zápas je jiný, ale jeho touha a ambice neustále střílet góly jsou pro tým klíčové," dodal Navas.

Reklama