Hlavní obsah

Drzý zelenáč okopával Neymara, pak škemral o jeho dres

Glasgow/Praha

Tak tomu se říká drzost! Osmnáctiletý mladíček Anthony Ralston okopával hvězdu PSG Neymara celý zápas Ligy mistrů, po závěrečném hvizdu však bez uzardění přišel za Brazilcem, aby si s ním vyměnil na památku dres. Není divu, že nejdražší hráč světa odmítl, dokonce si se soupeřem ani nepodal ruku. Asi mu jako vzpomínka plně stačily šrámy na nohou.

Foto: Lee Smith, Reuters

Hvězdný Brazilec Neymar dostal na hřišti Celtiku v Lize mistrů pořádně nakopáno. Hleděl si ho důrazně Anthony Ralston, který se dokonce ofenzivnímu klenotu sestavy PSG v jedné situaci vysmál do tváře.

Článek
Fotogalerie

Ralston se s hvězdou PSG nemazlil. Dobře věděl, že mu Neymar bude motat hlavu, a tak ho zkusil zkrotit dvěma ostrými zákroky. Italský rozhodčí Daniele Orsato ihned mladého Skota varoval, že mu to nebude trpět. Žádný respekt si ale nezjednal. Drzoun dál provokoval. Po sporné situaci, kdy Neymar spadl na zem se mu pak Ralston dokonce vysmál do obličeje.

„Neměl jsem z Neymara strach. Připravoval jsem se na něj tak, jako na kteréhokoliv jiného hráče v normálním utkání," překvapil sebevědomý mladík.

Slavný Brazilec se s osmnáctiletým drzounem vypořádal po svém. Poté, co se mu Ralston smál do obličeje, jej v klidu upozornil na ukazatel skóre, kde v tu chvíli svítil výsledek 3:0 pro PSG. Celtic nakonec inkasoval ještě dvakrát...

Po závěrečném hvizdu přišlo finále, kdy Neymar nemohl uvěřit vlastním očím. Právě mladý Skot si totiž s nejdražším hráčem světa přišel vyměnit dres a potřást rukou. Ten ale drzouna odmítl a ani si s ním nepodal ruku. "Je mi to jedno, nebudu se tím nějak víc zabývat," mávl Ralston rukou.

Reklama

Související témata: