Hlavní obsah

Rudí ďáblové vyplenili Moskvu. A ve velkém stylu, libuje si Mourinho

Moskva

Ďábelská jízda pokračuje. V Premier League fotbalisté Manchesteru United mašírují bez porážky a ani v Lize mistrů neztrácejí apetit. Ve středu vyplenili Moskvu, kde smázli CSKA Moskva 4:1. "Podali jsme top výkon," pochvaluje si trenér José Mourinho.

Sestřih z utkání CSKA Moskva - Manchester UnitedVideo: O2 TV Sport

 
Článek

Sestřih z utkání Sporting - Barcelona

Sestřih z utkání Juventus - Olympiakos

Sestřih z utkání Basilej - Benfica

Sestřih z utkání Atletico Madrid - Chelsea

Sestřih z utkání PSG - Bayerm Mnichov

Manchester United válí jako za dob staré slávy. Naposledy prohrál 8. srpna, když v Superpoháru podlehl Realu Madrid 1:2. Po dvou zápasech Ligy mistrů vede skupinu A s plným počtem šesti bodů a skóre 7:1.

"Podali jsme nejlepší výkon proti CSKA Moskva pod mým vedením. Byl jsem tady jako trenér Chelsea, Interu a Realu Madrid, ale ani v jednom případě jsme nehráli tak dobře jako tentokrát," poukazuje portugalský kouč José Mourinho.

Hvězdou zápasu byl strůjce jasné výhry Martial. Nejprve nacentroval na hlavu Lukakua, následně sám proměnil penaltu, poté opět nahrál Lukakuovi a vše korunoval střelou, kterou dorážel Mchitarjan a završil výhru anglického celku.

Portugalský stratég soupeře zaskočil

"Začali jsme velmi dobře. Myslím, že jsme soupeře překvapili naším přístupem. Rychle jsme rozhodli. Nevypadali tak dobře, jako obvykle, ale o to jsme se přičinili my. Jsou před námi ještě čtyři utkání ve skupině, ale začali jsme ve velkém stylu," libuje si Mourinho.

Moskvané už jen mírnili pohromu. Za stavu 0:4 dal v poslední minutě čestný gól Kučajev.

"Mourinho mě překvapil rozestavením. Dal jsem nějaké instrukce, když jsem uviděl, že budou hrát s třemi obránci. Neměly však žádný efekt. Nechali jsme jim příliš mnoho prostoru, vytvořili si množství šancí. Dělali jsme také chyby po ztrátách míče. Je alarmující, že jsme na takové úrovni inkasovali tak lehké góly," láteří Viktor Gončarenko, trenér CSKA.

Reklama

Související témata: