Hlavní obsah

Výhra nad Čechy ukončila válku. Piqué a Ramos uzavřeli po utkání s Čechy mír na twitteru

Madrid

Konec válečného stavu! Už i na sítích je uzavřen mír mezi znesvářenými španělskými stopery. Gerard Piqué a Sergio Ramos to po vítězném utkání nad Českou republikou na mistrovství Evropy (1:0) stvrdili na twitteru. Obránci přitom do sebe v minulosti ostře slovně pálili v médiích. Při vypjatosti vztahů mezi jejich kluby Barcelonou a Realem Madrid to ale asi ani nemohlo být jinak.

Foto: Albert Gea, Reuters

Gerard Piqué a Sergio Ramos se radují po gólu proti Česku.

Článek

Pro tuto chvíli je ale vše minulostí. A svět skoro žasne. Stoper Barcelony Piqué po utkání oslavil triumf na twitteru fotkou, kde spolu s Ramosem jásá po jediném zásahu do sítě Petra Čecha.

"Předpokládám, že není třeba nic dodávat... Jsme skvělý tým! Fantastický den pro všechny," dodal k tomu Piqué na sociální síti. "Skvělý tým," notoval si s ním pro mnohé překvapivě kapitán Realu Ramos.

Oba hráči si navíc hned po zápasu své účty přidali mezi ty, které sledují. Vztahy mezi stopery nebyly v minulosti ideální kvůli řadě vypjatých zápasů, v nichž stáli proti sobě.

Za opakovanými úspěchy Španělů v minulých letech bylo zjevně to, že zkušený kouč Vicente del Bosque vždy zástupce obou velkoklubů dokázal ukormidlovat ve prospěch společné věci. Úspěch na úvod tohoto ME a vstřícné gesto obou hráčů mu nahrává k dalšímu zdárnému tažení.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články