Hlavní obsah

Ronaldova selfie s fanouškem? Přemožitel Čechů z ME 1996 reagoval po svém

Paříž

Portugalci zatím patří k nejofenzivnějším reprezentačním celkům na ME ve Francii. Ve dvou zápasech vyslali už 50 střeleckých pokusů, z toho celkem 16 na branku Islandu, potažmo Rakouska. Jenže na tolik potřebný tříbodový zisk to zatím nestačilo. Kapitán Seleccao Cristiano Ronaldo se v sobotu netrefil ani z penalty, přesto se po zápase ochotně fotil se „zaběhlým“ fanouškem.

Foto: Francois Mori, ČTK/AP

Portugalský kapitán Cristiano Ronaldo se fotografuje se šťastným fanouškem po zápase s Rakouskem.

Článek

Bezpečností opatření jsou ve francouzských městech obrovská, nejinak je tomu i na stadiónech. Ale uhlídat 43 tisíc fanoušků je nemožné.

Přesvědčili se o tom pořadatelé v pařížském Parku princů, kde bezprostředně po závěrečném hvizdu utkání Portugalsko - Rakousko (0:0) pobíhal na hrací ploše jeden z velkých fanoušků Cristiana Ronalda. Dokonce se mu podařilo dostat až k největší hvězdě a s Ronaldem si pořídil vysněnou selfie. Ochranka na příkaz CR7 jen přihlížela...

Originálně sobotní moment okomentoval na facebooku legendární německý brankář Oliver Kahn.

Sedmačtyřicetiletý mistr Evropy z roku 1996 a dlouholetý gólman Bayernu Mnichov je rád, že za jeho éry podobně chytré mobilní telefony s fotoaparáty neexistovaly. Musel se však vypořádat s jinými druhy individuí.

Jednatřicetiletý Ronaldo se ochotně vyfotil, přestože neměl žádný důvod k úsměvům. V 79. minutě trefil z pokutového kopu jen tyč, brankovou konstrukci před ním nastřelil i jeho spoluhráč Nani.

Portugalci opět zahazovali šance a v posledním zápase potřebují porazit Maďarsko, dosavadního nečekaného lídra skupiny F.

Reklama

Související témata: