Hlavní obsah

FANTASY: Wales a Slovensko jsou blízko historickému postupu

Vyvrcholení skupinové fáze evropského fotbalového šampionátu je v plném běhu. Zatím jsou jistými postupujícími do osmifinále týmy Francie, Švýcarska, Španělska a Itálie. Dnes večer se dozvíme jména dvou dalších. Ve 21:00 startuje dvojice zápasů skupiny B, kde ještě mají šanci na postup všechny týmy.

Sázíme na výhru Anglie

Článek

Po výhře nad Ruskem bude dalším soupeřem Slovenska tým Anglie. První souboj s týmem z ostrovů vyzněl pro Wales. Slováci jsou ale do zápasu natěšeni a mají před sebou vidinu historického úspěchu. Pokud budou v zápase bodovat, neměl by jim postup do osmifinále utéct.

Výhra Slovenska by pro nás byla překvapením

V zápase ale favorizujeme Anglii. Věříme, že Slovensko proti Anglii bodovat nebude. Do sestavy míří obrana Anglie. Společně s ní i Lallana a Wilshere. Věříme, že po zápase s Walesem dostane důvěru v útoku kanonýr Vardy.

Pokud chce Rusko postoupit do vyřazovací části turnaje, musí Wales porazit. Walesu stačí k postupu uhrát bod. Svěřenci Chrise Colemana budou spoléhat především na Garetha Balea, který se trefil ve dvou dosavadních zápasech, pokaždé z přímého kopu. Věříme, že se mu to podaří i dnes, a proto mu dáváme na ruku kapitánskou pásku.

Reklama