Hlavní obsah

FANTASY: EURO čeká vyřazovací část turnaje! Věříme v postup Chorvatska a Walesu

Zápasy v základních skupinách jsou u konce. Osmifinálová klání jsme rozdělili do třech Fantasy kol. Každý hrací den představuje jedno kolo, na které si můžete sestavit sestavu. První začíná v sobotu v 15:00 a má na programu tři zápasy. Podle stejného klíče se hraje i v neděli. V pondělí se můžeme těšit na dvojici zápasů, které osmifinálové duely uzavřou.

Kapitánem týmu je nejlepší střelec turnaje Gareth Bale

Článek

Wales se stal vítězem skupiny B. Za sebou nechal Anglii, Slovensko a Rusko. Wales dal společně s Maďarskem na turnaji nejvíce branek. O polovinu z nich, o tři, se postaral Gareth Bale. Hvězda Walesu dostává prostor v naší sestavě i pro osmifinále. Společně s Balem se do sestavy dostal i Ramsey.

Věříme v čisté konto Walesu

Severní Irsko, které Wales v osmifinále vyzve, má na svém kontě branky dvě. I proto se v naší sestavě objevuje brankář Hennessey. Společně s ním bude útoky Severního Irska odrážet stoper Williams.

Chorvatsko jde do osmifinálových bojů po výhře nad Španělskem z prvního místa skupiny D. Chorvati narazí na výběr Portugalska, který na turnaji ještě nevyhrál a postupový bod proti Maďarsku se nerodil lehce. Myslíme si, že dál půjde Chorvatsko. V sestavě se objevuje Modrič, Rakitič a Perišic. V útoku bude portugalskou obranu zaměstnávat Kalinič.

Reklama