Hlavní obsah

FOTBAL MS ON-LINE: Německo vs. Itálie

DORTMUND

Na fotbalovém mistrovství světa bude v úterý večer znám první finalista. Italové nastoupí v 21:00 proti domácím Němcům a pokusí se o něco, co ještě nikdo nedokázal. Německo totiž na Vestfálském stadionu v Dortmundu za celých sedmdesát let neprohrálo, jen v roce 1977 tam Wales uhrál remízu.

Článek

Německý kanonýr Klose a tvůrce hry Ballack si sice po čtvrtfinále stěžovali na pokopaná lýtka, ale oba jsou fit. Jedinou změnu v Klinsmannově úspěšné sestavě tak zařídila disciplinární komise FIFA, která na jedno utkání distancovala záložníka Fringse, jenž se zúčastnil pozápasové šarvátky s Argentinci.

Italský stoper Nesta si poraněný stehenní sval z utkání s Českou republikou stále ještě nevyléčil, ale po odpykání trestu se do středu obrany vrátí Materazzi. Vedle něj odehraje kapitán týmu Cannavaro svůj 99. zápas v italském dresu.

V posledním vzájemném utkání prohráli Němci letos v březnu ve Florencii 1:4, oba trenéři ale tuší, že úterní duel bude úplně jiný. Zápas bude řídit mexický rozhodčí Benito Archundia.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články