Hlavní obsah

Česká televize odvysílá z Brazílie všechna utkání, do studia přijdou Čech i Vrba

Praha

Nachystejte si zásoby, příští měsíc se od obrazovky neodtrhnete. Česká televize na programu ČT Sport odvysílá z fotbalového šampionátu v Brazílii všech 64 utkání, 55 z nich přímým přenosem. Do dějiště MS vysílá komentátora Jaromíra Bosáka, kterého od čtvrtfinále doplní také Pavel Čapek. Jednotlivé zápasy prováže studiem se speciálními hosty, Petrem Čechem či Pavlem Vrbou.

Foto: Václav Jirsa, Právo

Jaromír Bosák už má sbaleno do Brazílie...

Článek

Šampionát nabídne ČT i fanouškům na webu, kde přenosy všech zápasů doplní rovněž online zpravodajství. Vůbec poprvé také všechny zápasy a přestávková studia opatří skrytými titulky.

„Fotbalové mistrovství je jednou z nejočekávanějších sportovních událostí tohoto roku, a ačkoli se na něj český tým neprobojoval, nabídneme fanouškům kompletní program. Z mistrovství plánujeme odvysílat téměř dvě stě hodin, přímo z Brazílie budou vybraná utkání komentovat Jaromír Bosák a Pavel Čapek," avizuje Jiří Ponikelský, výkonný ředitel ČT Sport.

Ve studiu experti i zvláštní hosté

Fotbalové studio bude ČT v průběhu základních skupin vysílat kontinuálně od 17:30 až do druhé hodiny ranní. Jeho moderování bude rozděleno mezi Davida Kozohorského, Vlastimila Vláška, Petra Kubáska a Pavla Čapka. Ve studiu bude vždy přítomen také jeden z tradičních fotbalových expertů - Pavel Karoch, Luděk Zelenka, Martin Hyský, Josef Němec, Vladimír Táborský, Josef Csaplár, Günter Bittengel a Libor Sionko. Studio navštíví rovněž speciální hosté, například Petr Čech, Pavel Vrba, Karel Poborský, Milan Luhový či Zdeněk Grygera.

V závěru skupin, kdy se budou hrát obě utkání ve stejný čas, bude možné druhý zápas vždy sledovat online na webu ČT, nebo později v televizi ze záznamu.

Reklama

Související témata: