Hlavní obsah

FANTASY: Hvězda Brazílie Neymar se do Jágrova týmu nedostal!

Dnes začíná v Brazílii mistrovství světa ve fotbale a v zahajovacím utkání vyzve favorizovaný domácí výběr tým Chorvatska. Jaromír Jágr věří více domácím Kánárkům, kterých dal do své sestavy hned devět. I vy si můžete každý den postavit svůj vlastní tým a vyhrát ceny, které vám osobně předá Jaromír Jágr!

Jaromír Jágr favorizuje v prvním kole domácí celek.

Článek
Fotogalerie

V týmu Jaromíra Jágra chybí největší hvězda domácího týmu Neymar. Hvězda Barcelony stojí 13 miliónů a místo něj se v útoku objeví dvojice Hulk a Jo. V záloze se objeví dva hráči chorvatského výběru Modrič a Srna, kteří jako jediní reprezentují papírově slabšího soupeře domácích. Chorvatské záložníky doplní brazilské duo Wilian, který dokonce nastoupí s kapitánskou páskou, a Paulinho.

Brazilská obrana je strašákem 

Obrana je pak zcela pochopitelně sestavena čistě z fotbalistů domácího týmu. O obraně domácího týmu bylo napsáno už mnoho a v čisté konto žlutých kouzelníků věří i Jaromír Jágr. V obraně jsou tak Marcelo, Alves, Maicon a čtvrtým do party Silva. Branku bude hájit César.

Nezapomeňte, že i vy máte možnosti si vytvořit tým a utkat se tak tváří v tvář Jaromíru Jágrovi. Když budete patřit k těm nejlepším, Jaromír Jágr vám osobně předá limitovanou edici telefonu Huawei s jeho podpisem.

Reklama

Související témata: