Hlavní obsah

FANTASY: Koho postavil Jágr dnes? Eto'a jako kapitána, Villu, Robbena a Iniestu

Po prvním utkání MS ve fotbale získal Jaromír Jágr 22 bodů. Dnes vsadil hlavně na hráče Kamerunu a Chile, které doplňují hvězdy David Villa, Iniesta a Robben. Další šanci porazit Jágra a vyhrát limitovanou edici telefonu Huawei máte už dnes.

Tým Jaromíra Jágra na druhý den MS ve fotbale.

Článek

Chile hraje podle většiny fotbalových odborníků momentálně jeden z nejkrásnějších fotbalů na světě a v utkání proti Austrálii je favoritem. V bráně jágrova týmu tak dostal šanci Claudio Bravo a další tři hráči ze sestavy Chile.

Vytvořte si tým na dnešní den a vyhrajte skvělé ceny, které rozdáváme každý den! Zapojte se do hry kdykoliv během turnaje.

Nejdražšími hráči výběru Jaromíra Jágra jsou Arjen Robben a španělský záložník ve službách Barcelony Andrés Iniesta. Dva obři světového fotbalu dnes nastoupí v utkání proti sobě a uvidíme, jestli jsou zvěsti o špatné atmosféře ve výběru Nizozemska pravdivé a ovlivní dnešní utkání.

Hned čtyři hráče Kamerunu vybral Jaromír Jágr do svého týmu na druhý den MS v Brazílii. Podle bookmakerů sázkových kanceláří jsou lehkými favority utkání právě hráči Mexika. Přesto kapitánskou pásku svěřil Jágr ofenzivní hvězdě Kamerunu. Eto'o a David Villa tvoří velmi silné ofenzivní duo, které by mohlo získat spoustu fantasy bodů.

Zapojte se do hry kdykoliv během MS a každý den můžete vyhrát skvělé ceny, které vám předá osobně Jaromír Jágr.

Reklama