Hlavní obsah

Vstupenky na kvalifikační šlágr v Německu ještě jsou, ale jen do čtvrtka

Praha

Kdo ještě zvažuje vypravit se na atraktivní duel, má šanci. Fanoušci české fotbalové reprezentace mohou využít prodloužené lhůty a vstupenky na zápas kvalifikace MS v Německu kupovat až do 29. září. Kdo si nechce nechat ujít jedinečný zážitek a 8. října hodlá podpořit národní tým v bitvě na hřišti úřadujících mistrů světa v Hamburku, lístek do českého sektoru lze objednávat výhradně na webu www.vstupenkyfotbal.cz.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Mužstvo české reprezentace před utkáním s Arménií.

Článek

Čeští fanoušci mají k dispozici vstupenky v ceně 700 korun, jejich sektor má vyhrazenou kapacitu 3000 míst. „Pro naše fanoušky zatím zbývá dostatek vstupenek. Ale rádi bychom upozornili na to, aby si je zajišťovali v dostatečném předstihu. Prodej do českého sektoru bude uzavřen 29. září v pravé poledne. Poté již nebude existovat možnost zakoupení vstupenky," avizuje tiskový mluvčí reprezentace Pavel Pillár.

Zápas v Německu je druhým v nedávno rozehrané kvalifikaci o postup na mistrovství světa do Ruska. Tým Karla Jarolíma se po bezbrankové remíze se Severním Irskem v Hamburku představí v sobotu 8. října a věří také ve velkou podporu právě z českého kotle.

„Utkání v Německu je obrovskou zkouškou a možná nejtěžším zápasem v celé kvalifikaci. Naše fanoušky právě v Hamburku budeme potřebovat víc než kdy jindy. Věříme, že budou slyšet a dodají nám energii na hřiště," doufá kouč Jarolím.

Reklama

Související témata: