Hlavní obsah

Lagerbäck cepuje před duelem s Čechy také sešívaného šampióna

Oslo

Zataženo, drobný déšť. Takhle nějak asi přesně vypadá pravé norské počasí. Vikingové jsou ovšem zvyklí, renomovaný švédský kouč Lars Lagerbäck cepoval své svěřence v pozitivní atmosféře. A jako první vyběhl na páteční dopolední trénink na trávník stadiónu Ullevaal v Oslu obránce Per-Egil Flo. Mistr české ligy v dresu Slavie byl dodatečné povolán ke kvalifikačnímu duelu s českou reprezentací. Podívejte se, jak trénink probíhal.

Trénink norských fotbalistů před kvalifikací s ČeskemVideo: #ceskarepre

 
Článek
Fotogalerie

Norové zatím z pěti zápasů vytěžili jen tři body. Po polovině kvalifikace jsou prakticky bez šance na postup a jako spasitele povolali slavného švédského kouče. A pokud v sobotu neporazí Čechy, mohou definitivně myslet už jen na příští cyklus.

„Máme za sebou dobrý týden, cítím, že jsme s týmem nastoupili pozitivní cestu. Je lepší a lepší," libuje si Lars Lagerbäck před svou domácí premiérou ve funkci trenéra Norska.

„První zápas pod mým vedením v Severním Irsku se příliš nepovedl, napoprvé ale není nikdy nic lehkého. Proti Čechům potřebujeme být mnohem lepší. V naší situaci je pro nás jednoznačnou prioritou výhra, uděláme pro ni maximum," ujišťuje bývalý kouč Švédska, Nigérie a Islandu.

Reklama

Související témata: