Hlavní obsah

Legendy vstupenky dostanou. Berbr se o to postaral

Praha

Na postesknutí mistrů Evropy z roku 1976, pro které nebyly na páteční utkání s Německem volné vstupenky, zareagoval FAČR promptně. Podle informací Sport.cz pětici Antonín Panenka, Ivo Viktor, Karol Dobiaš, František Štambacher a Dušan Herda zakoupil lístky osobně místopředseda Roman Berbr. Tyto vstupenky si mohou internacionálové vyzvednout v sídle FAČR nebo před utkáním v akreditačním centru v Edenu.

Foto: Sport.cz

Antonín Panenka na kvalifikačním utkání s Německem chybět nebude

Článek

Sport.cz zároveň dostal ze Strahova písemné vysvětlení, v němž se mimo jiné píše: „Vzhledem ke stále přetrvávajícím finančním problémům FAČR, které souvisí s výpadkem státního financování, si nejenom zaměstnanci, ale také například hráči a členové realizačního týmu, vstupenky na utkání s Německem kupují. Oddělení komunikace FAČR, které zajišťuje kontakt s internacionály, se jim snažilo tuto situaci osvětlit. Vedení asociace tedy očekávalo, že i fotbaloví internacionálové ji před utkáním s Německem podpoří a výjimečně v tomto případě zakoupí lístky na své vlastní náklady. Zároveň mohli využít probíhající charitativní akce ve prospěch rodiny zesnulé zaměstnankyně FAČR a zakoupit si tak lístek v částce 1000 Kč. K tomu však nedošlo."

Lístky mizí rychle

S blížícím se termínem pátečního duelu s Němci roste zájem o zbylé vstupenky. Podle informací Sport.cz jich bylo prodáno už více než 17 000 a z povolené kapacity 18 500 míst jich zbývá necelých 1500. Stále jsou k dispozici v obvyklých předprodejích.

Pro fanoušky jsou také připraveny dvě fanzóny. Ti, kteří přijdou na samotné utkání, si mohou užít tradiční Fan Park přímo u stadiónu. Připravena je řada atrakcí, soutěží, zábavy, jídla a pití. Každý, kdo přijde, si navíc může odnést cenu „Cesta Fanouška." Za účast na jednotlivých aktivitách dostane do obdržené kartičky potvrzení. Po navštívení všech akcí získá zmíněnou cenu. Vystoupí tu i mistr světa ve freestyle footbag Honza Weber. Jedním z průvodců bude fotbalista Petr Švancara. Vstup je zdarma.

Ostatní fanoušci mohou přijít na tradiční místo reprezentačních akcí k Vltavě do Žlutých lázní. Tady pro ně bude připravena velkoplošná obrazovka a spousta dalších atrakcí včetně občerstvení. Vstup je bezplatný a pro prvních 500 příchozích je připraven bonus v podobě jednoho piva zdarma. Večerem bude provázet legenda Pavel Horváth.

Reklama

Související témata: