Hlavní obsah

Bral kokain, odhalil sexy večírky hráčů. Teď trenérský bouřlivák končí po roce u reprezentace

Trenérská kariéra Christopha Dauma je už dlouhá léta pořádně divoká. Na přelomu tisíciletí před televizními kamerami přiznal, že užíval kokain. Pak během působení v tureckém Fenerbahce odhalil v roli detektiva čtyři své hráče, kteří se účastnili sexy večírků v hotelech. Teď pro změnu po roce skončil Daum u rumunské reprezentace. Žádný skandál ale nehledejte, prostě jen chyběly výsledky.

Foto: Stevo Vasiljevic, Reuters

Rumunskou fotbalovou reprezentaci už nepovede trenér Christoph Daum.

Článek

Rumunskou fotbalovou reprezentaci už nepovede trenérský bouřlivák Christoph Daum. Předseda svazu Razvan Burleanu prohlásil, že německého kouče po nezdaru v kvalifikaci mistrovství světa čeká odvolání.

Rumunský tým před týdnem prohrál 0:1 v Černé Hoře a už dva zápasy před koncem skupiny E ztratil možnost bojovat o postup na šampionát. Z osmi utkání v kvalifikaci vyhráli Rumuni jen dvě a v tabulce jim patří čtvrté místo za Polskem, Černou Horou a Dánskem.

Třiašedesátiletý Daum převzal rumunskou reprezentaci jako druhý cizinec v historii po loňském mistrovství Evropy. Bývalý kouč Stuttgartu, Leverkusenu či istanbulských celků Besiktase a Fenerbahce podepsal smlouvu na dva roky.

Reklama

Související témata: