Hlavní obsah

Otřesné! Fotbalista byl brutálně zavražděn a jeho tělo zohaveno

Brasília/Praha

Záhadná a krutá smrt fotbalisty otřásá Brazílií! Daniel Correa Freitas byl nalezen mrtev na předměstí Curitiby (spolkový stát Paraná na jihu země). Ofenzivnímu středopolaři klubu ze Sao Paula bylo teprve 24 let. Okolnosti jeho úmrtí jsou děsivé.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalista Daniel Correa Freitas byl brutálně zavražděn.

Článek

Podle brazilských médií byla fotbalistova hlava téměř oddělena od těla, útočníci oběti uřízli i genitálie. Podle prvních informací vyšetřujících orgánů byl hráč popraven přímo na opuštěné ulici a jeho zohavenou mrtvolu pak vrazi pohodili do křovin ve čtvrti, která je zločinností nechvalně proslulá.

Klub potvrdil smrt Daniela Correy Freitase na oficiálním twitterovém účtu. „Fotbalový tým Sao Paulo hluboce lituje úmrtí záložníka Daniela Correy Freitase a vyjadřuje rodině a jeho přátelům soustrast." Jeho bývalí spoluhráči pak na tréninku věnovali zemřelému kolegovi tichou vzpomínku.

Oficiální příčina úmrtí či motiv zločinu ještě nebyly zveřejněny, z tělesných ostatků je však podle tamního listu Band B zřejmé, že Freitas byl před smrtí mučen. „V krku měl dvě hluboké řezné rány, až byla hlava téměř oddělena od trupu. Také jeho pohlavní orgány byly odřezány," píše lokální deník.

Daniel Correa Freitas, díky svým technickým finesám přezdívaný Daniel Messi, začal svoji profesionální fotbalovou kariéru v Botafogu, v roce 2015 přestoupil do FC Sao Paulo, jednoho z největších a fanoušky nejoblíbenějších brazilských klubů. V posledních dvou letech působil na hostování v druholigovém Sao Bentu.

Brazílie patří mezi státy s nejvyšší kriminalitou. Oficiální statistiky evidují v loňském roce v zemi 63 880 vražd.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň