Hlavní obsah

FAČR má nového generálního sekretáře. Řepkovým nástupcem bude Pauly

Praha

Novým generálním sekretářem FAČR byl jmenován dosavadní vedoucí Kanceláře předsedy výkonného výboru Jan Pauly. Funkce se ujme s účinností od 1.1. 2019.

Foto: Ondřej Deml, ČTK

Místopředseda FAČR Roman Berbr (vlevo) a nový generální sekretář Jan Pauly.

Článek

Post generálního sekretáře opustil nedávno po 11 letech Rudolf Řepka. „Je na místě poděkovat Rudovi za velký objem i úroveň práce, kterou zde po dlouhou dobu odváděl, a popřát mu vše nejlepší do jeho dalšího života i kariéry," uvedl Martin Malík, předseda asociace.

Jeho nástupce Jan Pauly zároveň působí také jako člen statutárních a dozorčích orgánů dceřiných subjektů FAČR a odborných komisí VV FAČR.

„V asociaci jsem téměř pět let a pevně doufám, že mně řada různých pracovních zkušeností dodala už patřičnou orientaci v její struktuře, což považuji za naprostou nezbytnost," řekl Pauly.

Jako vedoucí Kanceláře předsedy VV FAČR se Pauly v tomto roce účastnil oficiálních zahraničních cest včetně kongresu FIFA či schůzek s předsedy FIFA a UEFA.

V roce 2012 absolvoval Právnickou fakultu Západočeské univerzity v Plzni a o rok později získal na Právnické fakultě Univerzity Karlovy akademický titul JUDr. Na obou fakultách Pauly působí také jako kantor. V lednu 2014 nastoupil jako člen Legislativně-právního oddělení FAČR, v jejíchž strukturách působí dosud.

Reklama