Hlavní obsah

Ronaldo si udělal radost. Za čtvrt miliardy koupil nejdražší auto v historii

Nejdražší auto, jaké kdy bylo na světě vyrobeno, už má svého vlastníka. Francouzská luxusní automobilka Bugatti potvrdila, že vůz La Voiture Noire, který byl vyroben v jediném exempláři, už byl prodán. Šťastným majitelem, jenž se nezdráhal zaplatit částku kolem 11 milionů eur (cca 286 milionů korun), má být podle španělského listu Marca hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo.

Foto: Sport.cz

Jedinečné Bugatti La Voiture Noire už má kupce.

Článek

Po šokující porážce od Ajaxu vypadl z Ligy mistrů, ale i tak slavný CR7 nejspíš našel způsob, jak si udělat radost.

Ronaldo, jemuž aktuální kontrakt v Juventusu vynese zhruba 30 milionů eur ročně, už tak měl ve své garáži solidní sbírku luxusu v podobě vozů jako Mercedes C Class Sport Coupe, Rolls-Royce Phantom, Ujn Ferrari 599 GTO, Lamborghini Aventador LP700-4, Aston Martin DB9, McLaren MP4 12C či Bentley Continental GTC Speed. Nyní si ale pořídil opravdu unikátní kousek.

Bugatti La Voiture Noire bylo vyrobeno ke 110. výročí založení značky coby moderní interpretace legendárního Bugatti 57 SC Atlantic ze třicátých let minulého století.

Ronaldo se ale v novém krasavci sveze nejdříve v roce 2021, protože automobilka potřebuje na vozu ještě „doladit drobné detaily."

Reklama

Související témata: