Hlavní obsah

Casillasovi těžké chvíle nekončí. Mám rakovinu, oznámila jeho manželka

Po letech slávy, úspěchů a životního štěstí neprožívá nyní již bývalý fotbalový brankář Iker Casillas zrovna idylické období. Naopak jej stíhá jedna dramatická událost za druhou. Sám nedávno prodělal infarkt a krátce poté ukončil kariéru, s vážným zdravotním problémem nyní bojuje ale i jeho manželka Sara Carbonerová.

Foto: Luis Vieira, ČTK/AP

Španěl Iker Casillas s manželkou Sarou Carbonerovou opouští nemocnici.

Článek

„Ještě jsme se nestačili zotavit z jednoho šoku a život nás překvapil znovu. Tentokrát jde o mě, těch šest písmen mi ani nejde napsat. Před pár dny mi lékaři diagnostikovali zhoubný nádor na vaječníku. Hned jsem byla operována. Vše dopadlo dobře a naštěstí se to odhalilo včas, ale ještě musím pár měsíců bojovat při následné léčbě," napsala Carbonerová na svém instagramovém účtu.

„Jsem klidná a věřím, že to dobře dopadne. Vím, že mě čeká těžká cesta, ale bude mít šťastný konec. Mám podporu rodiny, přátel a skvělý lékařský tým," dodala Casillasova manželka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Cuando aún no nos habíamos recuperado de un susto, la vida nos ha vuelto a sorprender. Esta vez me ha tocado a mí, esa dichosa palabra de 6 letras que todavía me cuesta escribir. Hace unos días en una revisión, los médicos me vieron un tumor maligno de ovario y ya he sido operada. Todo ha salido muy bien, afortunadamente lo hemos pillado muy a tiempo pero todavía me quedan unos meses de lucha mientras sigo el tratamiento correspondiente. Estoy tranquila y con la confianza de que todo va a salir bien. Sé que el camino será duro pero también que tendrá un final feliz. Cuento con el apoyo de mi familia y amigos y con un gran equipo médico. Aprovecho para pedir desde aquí a mis compañeros periodistas el respeto y la comprensión con los que siempre me habéis tratado, especialmente en estos momentos tan difíciles y delicados para mí y mi familia.

Příspěvek sdílený Sara Carbonero (@saracarbonero),Kvě 21, 2019 v 11:42 PDT

Známá sportovní novinářka také požádala své kolegy o respekt a pochopení pro její těžkou situaci.

Pětatřicetiletá reportérka, která má s Casillasem dvě děti, pomáhala svému manželovi uspořádat pondělní oslavu jeho 38. narozenin. V úterý se pak svěřila veřejnosti se svým závažným onemocněním.

Reklama

Související témata: