Hlavní obsah

Zlatan má na kontě další neuvěřitelnou trefu. Kanonýr Los Angeles vystřihl parádní nůžky

Carson/Praha

Další gól z říše snů. Zlatan Ibrahimovic z Los Angeles Galaxy opět předvedl něco ze svého kouzelnického fotbalového repertoáru, když se v nedělním utkání proti New England Revolution trefil parádními nůžkami. Na vítězství to ale nestačilo. Fotbalisté Los Angeles padli na domácím hřišti 1:2.

Foto: Sport.cz

Zlatan Ibrahimovic z Los Angeles Galaxy trefuje gól do sítě klubu New England Revolution během zápasu americké MLS.

Článek

Je mu sedmatřicet let. Pára mu ale rozhodně nedochází. Bývalý švédský reprezentant Ibrahimovic znovu předvedl, proč je mnohými fanoušky považován za jednoho z nejšikovnějších fotbalistů světa. V utkání proti New Englandu vsítil další z řady jeho neuvěřitelných gólů.

Druhý tým Západní konference Galaxy prohrával na domácím hřišti s předposledním týmem Východní konference Revolution 0:2. Běžela 84. minuta utkání a domácí zahráli dlouhý aut až do pokutového území. Balon doputoval až k Joemu Coronovi, který naslepo vykopl míč do vzduchu. A pak už přišla na řadu velká fotbalová paráda.

Téměř dvoumetrový stožár jménem Zlatan zpracoval míč na prsa, druhým dotekem ho vykopl do vzduchu, otočil se a nekompromisním způsobem poslal střelu za záda hostujícího gólmana nůžkami.

Fotbalisté Los Angeles další trefu nepřidali a prohráli 1:2. Ibrahimovičův kousek byl tak pro fanoušky v StubHub Center alespoň menší náplastí na duši. Sedmatřicetiletý kanonýr odehrál v letošním ročníku MLS 12 zápasů, ve kterých vsítil 11 gólů.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín