Hlavní obsah

Stanciuova agentka řádila, pak se před médii kála

Bukurešť/Praha

Velká aféra hýbe Rumunskem! Tamější média o víkendu přinesla video, které by mohlo být zajímavé i pro českého fotbalového fanouška. Hlavní roli v něm totiž sehrála známá agentka Anamaria Prodanová, která zastupuje Nicolaeho Stanciua, o němž se v poslední době hodně mluví v souvislosti s jeho přestupem do pražské Slavie.

Foto: Sport.cz

Rumunská agentka Anamaria Prodanová na fotografii s Nicolaem Stanciuem a bratry Davidem a Filipem Zikovými. Prodanová je nyní hojně propírána v rumunských médiích kvůli incidentu s Danem Alexou.

Článek

Na záběrech je kromě Prodanové také Dan Alexa, manažer týmu Astra Giurgiu. V krátkém videu je dvojice zachycena zřejmě uprostřed nějakého vášnivého rozhovoru a následně je jasně vidět, že Prodanová uhodila Alexu do obličeje. Rána to podle všeho byla pořádná, Alexa ale dokázal zachovat dekorum, otočil se a ze situace odešel. Agentka ho následovala.

Co přesně se stalo a proč k potyčce došlo, to vědí pouze aktéři videa. Rumunská média hojně spekulují o tom, že Prodanová má s Alexou údajně milostnou aférku. Agentka by měla být vdaná za Laurențiua Reghecampfa, bývalého rumunského fotbalistu, jenž v současnosti vede celek ze Spojených arabských emirátů Al-Wasl, avšak i o jejich vztahu média polemizují a na Twitteru se objevily už i zprávy, že se dvojice možná v tichosti rozvedla.

Jak agentka, tak i manažer Astry ale shodně tvrdí, že šlo o dohady kvůli transferům. „Diskutovali jsme o dvou neúspěšných přestupech,“ tvrdila později Prodanová, která si sypala popel na hlavu. „Byla to dětinská reakce. Byla jsem velmi rozčilená. Je to moje chyba,“ řekla pro GSP Live.

A stěžovala si také na to, kolik prostoru v médiích incident dostal. „Místo aby všichni mluvili o Halepové (rumunská tenistka o víkendu vyhrála Wimbledon, pozn. red.), mluvili o mně. Bylo to hloupé. Simona napsala rumunskou historii!“ uvedla.

Reklama