Hlavní obsah

Fanoušci ho vybučeli. Fotbalista Fenerbahce situaci neustál, zastavil hru a chtěl zmizet do kabin

Mnichov/Praha

Debakl. Bayern Mnichov si v přípravném utkání v rámci turnaje Audi Cup poradil v úterý na domácím hřišti v Allianz aréně s Fenerbahce výrazným rozdílem 6:1. gólový nášup a následný pískot fanoušků neunesl hráč istanbulského klubu Nabíl Dirár. Ten se rozhodl zastavit hru a opustit hrací plochu poté, co diváci bučeli při jeho kontaktu s míčem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalistu Fenerbahce vypískali fanoušci. Zastavil proto hru a chtěl odejít ze hřištěVideo: sntv

 
Článek

K vyhrocené situaci došlo během 73. minuty utkání. Jakmile se míč ocitl na noze belgicko-marockého fotbalisty Nabíla Dirára, fanoušci Fenerbahce spustili ohlušující pískot. Vzhledem k průběžnému stavu 6:1 pro Bayern toho bylo na třiatřicetiletého forwarda zřejmě už příliš.

Dirár se zastavil u postranní čáry, zakopl balón a vydal se do útrob stadionu. To se pochopitelně vůbec nelíbilo kouči Fenerbahce Ersunu Yanalovi, který uraženého fotbalistu okamžitě začal popostrkovat zpět na hrací plochu. Po chvíli se k trenérovi přidali i ostatní hráči Istanbulu.

Dirár si nakonec nechal říct a zápas dohrál. Kolem fotbalistova chování se okamžitě strhla bouře na sociálních sítích a reprezentant Maroka se později na svém Instagramovém profilu fotbalovým fanouškům omlouval.

Mnichov utkání ovládl poměrem 6:1 i díky hattricku Němce Thomase Müllera. Bayern si ve finále Audi cupu zahraje s Tottenhamem. Fenerbahce čeká zápas o třetí místo s Realem Madrid, který Kohoutům podlehl 0:1.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň