Hlavní obsah

Sparťan Ben Chaim řádil jako uragán!

Fotbalová Sparta se trápí, v nejvyšší soutěží klopýtá. Naposledy doma remizovala s Olomoucí 3:3 a dál na první místo ztrácí propastných devět bodů. Jedna dobrá zpráva pro Letenské tady po víkendu nakonec ale je. Izraelec Tal Ben Chaim je po vážném zranění zpátky ve hře a má pořádně nabito. V utkání třetí ligy si zahrál poločas za sparťanskou rezervu a hned vstřelil dva góly. Sparta B pak porazila Hostouň vysoko 6:1 a ve hře byly i další možné posily pro prvoligový tým.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Sparťanský útočník Tal Ben Chaim zatím musí na prvoligový dres zapomenout, v ČFL ale vstřelil dvě branky (ilustrační foto)

Článek

Na Letné dosud hvězdný Izraelec, který stál osmdesát milionů korun, nesplnil očekávání. Brzdila jej zranění, i když se ale dostal na hřiště, fanoušky výkony nenadchl. Teď je po vážném zranění, kdy si loni v červenci přetrhl zkřížený vaz v pravém koleni, konečně připraven do zápasů. Na Strahově si zahrál poločas utkání třetí ligy a na hřišti byl hodně vidět.

Poprvé se trefil už po pár desítkách sekund nedělního utkání. V šesté minutě pak zvyšoval už na 2:0, což je jistě dobrou zprávou pro kouče letenského áčka Václava Jílka. Potěšit příznivce Sparty může i fakt, že poločas ve zmíněném utkání odehrál i pravý obránce Andreas Vindheim z Norska. Plnou porci minut pak odkopal stoper David Lischka.

Vrátí se podle vás fotbalista Ben Chaim do sestavy prvoligové Sparty?
Ano
75,8 %
Ne
24,2 %
Celkem hlasovalo 1687 čtenářů.

Reklama

Související témata: