Hlavní obsah

Emotivní chvíle pro Ronalda. Pustili mu video jeho zesnulého otce alkoholika

Neubránil se slzám. Hvězda Juventusu Turín Cristiano Ronaldo absolvoval rozhovor s Piersem Morganem z pořadu Good Morning Britain. Během něj mu anglický novinář pustil video s jeho otcem. Jose Dinis Aveiro na záběrech mluví o tom, že je na svého syna hrdý. Ronaldův otec zemřel v roce 2005 na selhání jater a synových největších úspěchů se nedožil. Celá epizoda pořadu Good Morning Britain bude mít premiéru na stanici ITV v úterý.

Foto: Sport.cz

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo pláče během rozhovoru s Piersem Morganem v pořadu Good Morning Britain.

Článek

Na sociálních sítích se objevila ukázka z nové epizody pořadu Pierse Morgana Good Morning Britain. Ta bude obsahovat rozhovor s hvězdou zeleného trávníku Cristianem Ronaldem. Jindy sebevědomý fotbalista ničící obrany soupeřů se tentokrát neubránil slzám.

Za všechno může video s Ronaldovým otcem Josem Dinisem Aveirem, který zemřel ve svých 52 letech kvůli alkoholismu. V době, kdy byl fotbalista teprve na začátku své kariéry.

Pětinásobný vítěz Ligy mistrů záběry, které mu novinář pustil během rozhovoru, nikdy neviděl. Podle deníku Mirror na nahrávce pro norskou televizi mluví Aveiro o svém synovi otevřeně a říká, že je na něj velmi hrdý.

„Nikdy jsem tohle video neviděl, kde jste to..." rozpláče se náhle Ronaldo a omlouvá se Morganovi. „On nikdy neviděl, jak jsem se stal jedničkou. Neviděl, jak přebírám ceny," pokračuje fotbalista v emotivním rozhovoru.

„Myslel jsem si, že tohle interview bude zábava, nečekal jsem, že tu budu brečet," říká na záznamu Ronaldo. „Svého otce jsem ale neznal na 100 procent. Byl opilec, nikdy jsme spolu neměli normální konverzaci, bylo to těžké," poodhaluje Ronaldo pozadí svého rodinného zázemí během dospívání.

„Byl opilý téměř každý den. Ačkoliv děti nezneužíval, stal jsem se jeho obětí," tvrdí hvězda Juventusu. Celý rozhovor bude odvysílán v úterý na stanici ITV. Podle dostupných informací se má interview točit také kolem ožehavého tématu Ronaldova údajného znásilnění modelky v roce 2009.

Ronalda obvinila modelka Kathryn Mayorgaová. Ta tvrdila, že ji fotbalista znásilnil v hotelovém pokoji v Las Vegas. Vyšetřování bylo ale nakonec zastaveno pro nedostatek důkazů. Ronaldo vinu vždy popíral.

Reklama

Související témata: