Hlavní obsah

Tohle slavný fotbalista ještě nezažil! Co mu sličná rozhodčí provedla?

Tel Aviv/Praha

Hvězdný fotbalista Kaká se během své oslnivé kariéry dočkal řady kuriózních situací, ale etuda, jaké byl aktérem během charitativního zápasu v Izraeli, se jen tak nevidí. Sličná mladá rozhodčí nejprve přerušila hru, udělila bývalému hráči AC Milán nebo Realu Madrid žlutou kartu, ale pak přímo na hřišti vytáhla z kapsy ještě mobilní telefon a požádala brazilskou megastar o selfie!

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sličná rozhodčí překvapila fotbalovou hvězdu KakáVideo: sntv

 
Článek

Exhibiční zápas v Haifě mezi Izraelem a Brazílií ozdobil nevídaný humorný okamžik. Sudí za stavu 3:2 pro Kanárky zastavila v 51. minutě hru a driblujícímu Kaká udělila žlutou kartu. Brazilec se tvářil poněkud nechápavě, ale záhy záměr rozhodčí pochopil. Ta totiž z kapsy vytáhla mobil a požádala „hříšníka" o selfie. A sedmatřicetiletý držitel Zlatého míče z roku 2007 jí ochotně vyhověl.

Nezvyklá situace pobavila nejen diváky, ale i aktéry na hřišti, kde vedle Kaká oblékli dres brazilské reprezentace mimo jiné i Ronaldinho, Roberto Carlos, Rivaldo, Cafú či Bebeto. Někteří si dokonce přišli s rozhodčí s úsměvem potřást rukou. A mohlo se pokračovat. Pro pořádek: konečný výsledek - 4:2.

Před časem pobavila vtipnou scénkou v ekvádorské soutěži jiná rozhodčí Fernanda Colombová. Záložníka Kitu Díaze z Barcelony si 30letá Brazilka řádně vychutnala, když předstírala, že mu udělí žlutou kartu, ale pak z kapsy vytáhla jen kapesníček a otřela si jím zpocené čelo. Video se rázem stalo hitem internetu.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín