Hlavní obsah

Fotbalový svět truchlí. Reprezentant zahynul při tragické dopravní nehodě

Gasparillo/Praha

Sportovní svět zastihla smutná zpráva. Fotbalový reprezentant Trinidadu a Tobago Shahdon Winchester ve čtvrtek zahynul při tragické dopravní nehodě ve městě Gasparillo. Sedmadvacetiletý forward cestoval vozem společně se dvěma dalšími muži a se svou přítelkyní. Podle policejní zprávy vůz naboural do telefonního sloupu a začal hořet. Nikdo z posádky nehodu nepřežil.

Foto: Sport.cz

Fotbalový reprezentant Trinidadu a Tobago Shahdon Winchester tragicky zahynul během dopravní nehody.

Článek

K tragickému incidentu došlo ve čtvrtek v brzkých ranních hodinách v trinidadském městě Gasparillo. Podle informací tamních médií posádka cestovala ve voze Nissan X-Trail, který patřil reprezentantovi karibského státu.

Vůz narazil do telefonního sloupu v 5:30 tamního času. Sloup poté spadl na automobil a následným výbuchem došlo k požáru. Oběti nehody zůstaly zaklíněny ve zdemolovaném vraku. Záchranářům se těla podařilo vyprostit až po více než tři a půl hodinách.

„Je to pro nás opravdu tragická zpráva. Ať jeho duše odpočívá ve věčném míru," napsala k incidentu fotbalová asociace Trinidadu a Tobago.

Winchester si během své kariéry zahrál krom trinidadské ligy také nejvyšší soutěže v Mexiku a ve Finsku. Forward debutoval za reprezentaci Trinidadu ve svých 18 letech. Od té doby dokázal za ostrovní stát v mezinárodních soutěžích vsítit šest branek.

Reklama