Hlavní obsah

Fanoušci zinscenovali bitku v hledišti. Důvod vás překvapí

Ankara/Praha

Policista Engin Cakin si z utkání druhé turecké ligy odnesl hodně nevšední zážitek. Fanoušci klubu Afyonspor se totiž v průběhu zápasu začali sami mezi sebou rvát na tribuně a místní strážce zákona musel spěchat klidnit vášně. Vše bylo ale trochu jinak. Na to, jaké překvapení si pro muže v uniformě domácí fandové připravili, se můžete podívat ve videu níže.

Turečtí fanoušci zinscenovali bitku v hledišti.

 
Článek

Jedna z fanouškovských skupin domácího klubu měla informaci, že místní známý policista Cakin zrovna v den zápasu slaví narozeniny. Rozhodli se proto si pro něj připravit vypečený vtípek.

Na tribuně zinscenovali bitku, aby policistu mezi sebe nalákali. Ve chvíli, kdy se Cakin ocitl ve středu pěstních soubojů, se šarvátka proměnila ve sborový zpěv známe písně „Happy Birthday". Chybět samozřejmě nemohl ani dort včetně svíček.

„Klidnit nepokoje v hledišti je moje práce, musím být vždy připravený," řekl policista místním médiím. „Tohle mě ale opravdu překvapilo a musím říct, že mi to udělalo velkou radost. Jsem hrdý, že se od fanoušků těším takovému druhu přátelství a podpory," dodal Cakin.

Reklama

Související témata: