Hlavní obsah

Tenhle rozhodčí nezahálí, s karanténou se vypořádal po svém

Kvůli pandemii koronaviru se sport téměř po celém světě zcela zastavil. Karanténa se nevyhnula ani východoafrické Tanzanii a ani tam se profesionální fotbalové soutěže nehrají. S domácí izolací se tam svérázným způsobem vypořádal lajnový sudí Frank Komba, kterému posuzování ofsajdových situací zřejmě chybělo natolik, že se svou oblíbenou činnost rozhodl praktikovat v obývacím pokoji svého domu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Africký fotbalový rozhodčí nehodlá v karanténě vyjít ze cviku.Video: sntv

 
Článek

Sudí FIFA Frank Komba se rozhodl zareagovat na výzvu na sociálních sítích s názvem „Stay At Home Challenge", ve které slavní sportovci i fanoušci nahrávají na internet videa svých dovedností.

Zatímco u fotbalistů se stalo populárním žonglování s toaletním papírem, lajnový rozhodčí zůstal u svého praporku. Komba fotbalovým fanouškům natočil, jak doma pečlivě trénuje pohyb u postranní čáry a mávání ofsajdů.

Svá videa s hashtagem #StayAtHomeChallenge natočily už statisíce lidí a k vidění nejsou pouze fotbalové dovednosti. Na sociálních sítích kolují povedené vtípky, kulinářské speciality nebo parádní kousky z různých sportovních i nesportovních odvětví a mnoho dalšího.

Reklama

Související témata: