Hlavní obsah

Na slavnostním Galavečeru byly odtajněny Miss fanoušků

Bezmála čtyři tisíce fanoušků se v minulých týdnech na stránkách www.fanclubfotbal.cz zapojily do hlasování o nejkrásnější fotbalovou fanynku Česka. O přízeň mužů i žen s fotbalem v srdci se ucházela patnáctka dívek, které bez výjimky potvrdily ověřenou pravdu, dle níž jsou právě Češky těmi nejhezčími na světě.

Foto: Jan Tauber

Za svoji miss si fanoušci jednoznačně zvolili dvacetiletou Brňačku Veroniku Blížkovskou, na pomyslném stupni vítězů ji následně doplnily Aneta Sychrová a Petra Semberová.

Článek
Fotogalerie

Z hlasování nakonec vzešly tři nejúspěšnější, které se také osobně účastnily slavnostního Akuna 9. Galavečeru Grassroots fotbalu. Tajemství konečného pořadí prolomili až předseda ČMFS Ivan Hašek, 1. místopředseda ČMFS Dalibor Kučera a manažer reprezentace Vladimír Šmicer, kteří postupně celou trojici dekorovali.

Za svoji miss si fanoušci jednoznačně zvolili dvacetiletou Brňanku Veroniku Blížkovskou, na pomyslném stupni vítězů ji následně doplnily Aneta Sychrová a Petra Semberová.

Nejkrásnější fanynka má v srdci Slavii

Novopečená královna českých fotbalových krásek má v otázce oblíbeného týmu více než jasno. Ač bydlištěm v moravské metropoli, její srdce patří červeno-bílé pražské Slavii. „Je to zhruba tři roky, co mě přítel vzal na zápas Slavie. Té atmosféře jsem podlehla, stala jsem se členem fanclubu a jezdím na domácí i venkovní zápasy,“ přiblížila svoji vášeň studentka matematiky na Fakultě aplikovaných věd v Plzni, pro kterou navíc triumf ve sportovní soutěži krásy nebyl novinkou. Už loni se jí totiž podařilo vyhrát Miss Slavia.

Společně s I. a II. Vicemiss si pak Veronika rozdělila výhry v čele se zahraničním zájezdem nebo večeří v luxusní restauraci s vybraným reprezentantem. Vedle toho si však obdivovatelka Pavla Nedvěda a Vladimíra Šmicera chce splnit jedno velké přání. „Bohužel jsem nenavštívila žádný reprezentační zápas, všechny velké zápasy jsem zatím prožívala jen u televizních obrazovek. To se teď co nejrychleji pokusím změnit.“

Na Facebooku byla zvolena Miss Sympatie

Vedle hlavní ankety mohli v paralelním hlasování oceňovat krásu finálové patnáctky také členové facebookové skupiny české reprezentace. Titulem „Miss sympatie“ se dle jejich rozhodnutí stala osmnáctiletá studentka Barbora Štoklová, která také rozhodla o nejvtipnějším komentáři soutěže a tím také o ročním předplatném prestižního magazínu Hattrick.

Osmnáctiletá studentka z Chotěšova u Plzně se může těšit na podepsanou knihu svého oblíbence Vladimíra Šmicera. Fanouškům pak vedle opakovaných poděkování prozradila ještě jedno velké životní přání. „Mým snem je pracovat jednou ve fotbalovém prostředí.“

Nezbývá než pogratulovat a držet palce.

Reklama