Hlavní obsah

VIDEO: Mladí a neklidní. Po brutálních rvačkách sudí zápas předčasně ukončil

Belfast

Tohle mají být budoucí hvězdy světového fotbalu? V utkání juniorských výběrů Mexika a Severního Irska do 20 let na tradičním Milk Cupu v Coleraine byli diváci svědky událostí, které nemají na trávníku co dělat. Středeční zápas byl kvůli divokým rvačkám dvakrát přerušen, rozhodčí poslal pod sprchy tři Mexičany a jednoho výtečníka z celku hostitelů turnaje a zápas předčasně ukončil!

Rvačka mladých fotbalistů Mexika a Severního Irska

 
Článek

Scény jako z akčního filmu. Boj muže proti muži, facky, údery pěstí a kopance i do hráče ležícího na zemi. Jednoduše ostuda!

K první zběsilé fyzické výměně názorů došlo v 57. minutě za stavu 1:0 pro hosty v jejich šestnáctce před rohovým kopem. Z hřiště se pakovali mexický brankář Raúl Monala Gudino a obránce Carlos Arreola s útočníkem domácích Robbiem McDaidem. Středoameričané vedli zásluhou Víctora Guzmána, ale severoirský tým zásluhou střídajících hráčů Michaela Kennedyho a Seana Mullana vývoj otočil.

Podruhé se do sebe podle informací BBC výrostci pustili zhruba tři minuty před koncem, další červenou kartu dostal Mexičan Kevin Gutierrez a sudí Tim Marshall raději zápas předčasně ukončil. Konečný výsledek 2:1 pro tým Severního Irska však zůstal v platnosti.

„Nebylo to nic hezkého, jsou tu hráči z celého světa a jejich jediným zájmem by měl být fotbal. Takové chování na hřiště nepatří. Musím připomenout, že Mexičané se něčeho podobného dopustili již loni, po rvačce také měli vyloučeného hráče. Říkám to s vědomou opatrností, ale domnívám se, že Mexiko na Milk Cupu už příští rok startovat nebude," citoval server BBC šéfa severoirské dvacítky Stephena Craigana.

Mexický fotbalový svaz incident odsoudil a za chování svého mládežnického výběru se pořadatelům omluvil.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články