Hlavní obsah

Agresivní brankář „Kočka“ znovu na scéně. A opět podupal soupeře!

Corrientes

Jednačtyřicetiletému argentinskému brankáři Gastónu Sessovi se již poněkolikáté v kariéře zatemnila mysl. Zkušený gólman celku Boca Unidos v druholigovém utkání bezdůvodně podupal soupeře, byl vyloučen a disciplinární komise mu vystavila třízápasový trest. Nebyl to Sessův první velký distanc, za agresivní chování muž přezdívaný El Gato (Kočka) v minulosti několikrát pykal.

Brankář Sessa byl vyloučen za šlápnutí na protihráče.

 
Článek

Gólman Gastón Sessa skopl Rodriga Palacia.

Sessa vyjma krátké epizody ve španělské La Lize působí na argentinských trávnících jako profesionál už od roku 1993. Nicméně je známý svými výbuchy - jako brankář Vélezu v roce 2002 škrtil rozhodčího, o pět let později v Poháru osvoboditelů zákrokem kung-fu sestřelil z trávníku tehdejšího hráče Bocy Juniors a dnes argentinského reprezentanta Rodriga Palacia.

Brzy dvaačtyřicetiletý brankář před třemi lety schválně nakopl míč do hlavy mladého podavače míčů, po zápase se v Mendoze popral s místními fanoušky a skončil v policejní vazbě.

Sessovu kariéru provázejí skandály i na sklonku kariéry, během níž hrál za tradiční argentinské kluby jako Vélez Sarsfield, Racing Club, River Plate, Huracán nebo Estudiantes La Plata.

Reklama

Související témata: