Hlavní obsah

Geniální parafráze. Trumpovy hlášky o migrantech využili organizátoři k pozvánce na Messiho a spol.

Šíří se internetem jako lavina, přitom se jedná o decentní, ale zároveň vtipnou parafrázi protimigrantské rétoriky Donalda Trumpa, pravděpodobně příštího republikánského kandidáta na prezidenta Spojených států amerických. Vše má na svědomí argentinská televize TyC Sports, která přichystala geniální upoutávku na nadcházející turnaj Copa América.

Argentinská parafráze Donalda Trumpa na Copa América.

 
Článek

Ve videu se mísí Trumpovy projevy s davy argentinských fanoušků, nechybí ani prostřihy na největší esa tamní reprezentace Albiceleste. Turnaj, který letos poprvé hostí USA a zároveň půjde o premiérový šampionát pro celý americký kontinent, provází republikánské obavy z další vlny ilegálních imigrantů.

Jejich příchod Trump hodlá zastavit postavením pohraniční zdi. Zároveň volá po deportaci miliónů občanů žijících v USA nelegálně. Jeho výzvy tvůrci videa kombinují se zamračeným výrazem kapitána Lionela Messiho a sloganem: „Tihle lidé nejsou tak milí, jak si myslíte, jasné?"

Letošní ročník Copa América se koná od 3. do 26. června při oslavách stoletého výročí svého založení. Dřívější jihoamerické mistrovství se premiérově koná v Severní Americe, zúčastní se ho 16 týmů, rozdělených do čtyř skupin. Titul obhajují fotbalisté Chile, kteří minulé léto na domácí půdě ve finále porazili vicemistry světa z Argentiny.

Reklama