Hlavní obsah

Do Neapole míří další z rodu Hamšíků - bratranec kapitána Marka z Frýdku-Místku

Frýdek - Místek

Slovenský kapitán Nepoale Marek Hamšík má pod Vesuvem velké jméno. Zvláště teď, kdy veřejně přiznal, kolik velkých klubů z Apeninského poloostrova ho už lanařilo a on všem svodům turínského Juventusu, milánského Interu či AC vždy odolal a v Neapoli zůstane až do konce kariéry. I proto Italové na jméno Hamšík slyší. Proto si teď pozvali na testy Hamšíkova bratrance Raymunda z druholigového Frýdeku-Místku.

Foto: Sport.cz

Do Neapole míří další z Hamšíků. Osmnáctiletý Raymundo z Frýdku-Místku.

Článek

Teprve osmnáctiletý Raymundo Hamšík začal s fotbalem v Podlavici, poté oblékal dres bratislavského Slovanu, kde si ho vyhlédl slovenský útočník trénující Frýdek-Místek Miroslav Nemec.

Mladý, urostlý, 190 centimetrů vysoký záložník na podzim nastupoval ve Frýdku-Místku za dorostenecký tým, v posledních dvou druholigových duelech áčka se dokonce objevil na lavičce náhradníků.

„Nyní se mu naskytla možnost absolvovat tréninkový kemp v Neapoli, kde bude trénovat a měl by tam sehrát i jedno přípravné utkání," potvrdil pro klubový web trenér Nemec. „Samozřejmě že mu budeme držet palce, aby se předvedl v co nejlepším světle a udělal si v Neapoli jméno."

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín