Hlavní obsah

Trenér Chelsea Conte ochutnal po výhře nad Liškami kousek dortu, který si naložil na talíř novinář

Leicester/Praha

Jasně že se bavil. Po třígólové výhře na hřišti mistrovského Leicesteru byl kouč fotbalistů londýnské Chelsea Antonio Conte v náramně dobrém rozmaru, o čemž se na tiskové konferenci po utkání přesvědčili i novináři. Zvláště poté, co si jeden z nich naložil na talíř pěkný kousek dortu, aby zajedl hořkost způsobenou porážkou domácích Lišek.

Trenér Conte snědl novináři dort

 
Článek

Když ho totiž italský kouč ve službách Blues spatřil, zažertoval, zda mu chutná a zda by nemohl také kousek ochutnat. Dokonce si postěžoval, že ještě nejedl a alespoň sousto by bodlo.

„Kdybyste mi dal alespoň kousek, okoštoval bych," obrátil se na novináře, zatímco auditorium v sále se náramně bavilo. „Já totiž nic nejedl," dodával celý rozzářený.

Humor a nadhled zachovali oba. Postarší žurnalista přišel ke stolu na vyvýšeném pódiu i s talířkem a trenérovi Chelsea skutečně kousek nabídl. Dobře naladěný Conte se od mikrofonu zvedl, nabídku přijal, ochutnal a dort pochválil.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články