Hlavní obsah

Divoká gesta a rány pěstí. Spoluhráči ze slavného týmu se porvali na tréninku

Prásk, rána pěstí. A vzápětí druhá, třetí. Tréninkový zápas fotbalistů skončil řežbou, za kterou by se nemusel stydět ani box. Čtyři zápasy bez výhry, na to zkrátka není Boca Juniors zvyklá, i když jde jen o přípravu a pohár. Jihoameričanům nejspíš pochodují nervy. Juan Insaurralde a Jonathan Silva se rozhodli, že upustí páru.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Divočina na fotbale. Spoluhráči ze slavného týmu se porvali na tréninkuVideo: sntv

 
Článek

Když si hráči všechno vyříkají, měl by se vyčistit vzduch. Ale řešit pěstmi situaci, kdy to fotbalově nejde... Co by asi měli dělat fotbalisté Leicesteru, kterým se nevede a dokonce v mistrovských zápasech Premier League. Pokud by se řídili podobně, mohli by si rovnou na trávníku postavit ring, nebo dva a kouč Ranieri by to v bílých rukavičkách soudcoval.

Jeho kolega z Argentiny Guillermo Barros Schelotto do bitky nezasahoval. Byl nejspíš zaskočený, protože v tréninkovém utkání oranžových proti modrým se do sebe pustili spoluhráči z modrého týmu. Rvačku se nakonec sice povedlo zastavit, ale o podání ruky na znamení smíru nemohla být mezi bojovníky řeč. Oba fotbalisté odešli ze hřiště odděleně a o divoká gesta nebyla nouze.

Podle médií byl kouč pořádně naštvaný a trénink následně výrazně zkrátil. Sám ví, že atmosféra v týmu není ideální.

Reklama

Související témata: