Hlavní obsah

Poplach na letišti. Rebel prosvištěl kontrolou po kolenou, jako by slavil gól

Nice/Praha

Rebel, živel a když má zrovna náladu, tak rovněž fantastický fotbalista. A tohle byl jeho den. Italský útočník dal Lille dva góly a vystřelil Nice tři body ve francouzské lize. Nejbláznivější kousek si ale schoval až na letiště. Jako by mu oslavy na hřišti nestačily. Hvězda se vrhla na kolena a projela po nich bezpečnostním rámem, který má odhalit kov u pasažérů před vstupem do letadla. Kdo tohohle chlapíka neznal, musel si říct, co je to za blázna...

Foto: Pascal Rossignol, Reuters

Italský rebel Mario Balotelli slaví gól na hřišti Lille. Na letišti pak ochrance připravil překvapení. Jaké se dočtete v článku.

Článek

Takhle slaví útočníci góly při fotbalovém utkání. Rozběhnou se a po kolenou se kloužou na trávníku. To by ale nebyl Mario Balotelli. Ten si lahůdku vyzkoušel na letišti. Mladý Ital si užívá života každou sekundou. Stačilo pár rychlých kroků a žuch na kolena. A pak frrr bezpečnostním rámem, jako by dal právě gól. Smáli se spoluhráči i strážci pořádku.

Udělat tohle někdo jiný, nejspíš by nikomu v době teroristických útoků moc do smíchu nebylo. Tady ale měli všichni rychle pusu od ucha k uchu. A policista si jen tleskl dlaněmi s myšlenkou, že je Balotelli pěkný dáreček.

Mario je prostě živel, nikdy nevíte, co se mu honí hlavou a on najednou prostě udělá věc, kterou nikdo nečeká. A co víc. Bývalý útočník Liverpoolu, Manchesteru City či AC Milán se tím vším ještě klidně pochlubí na internetu, když umístil video se svou letištní oslavou na Instagram.

Šestadvacetiletý Ital během angažmá v Nice ožil. Dal patnáct gólů a ukazuje, jaký talent má. Na Ostrovech však bavil fanoušky víc svými výstřelky, a proto se musel pakovat. Zdá se, že štěstí znovu našel až ve Francii. A dokáže se bavit nejen na letišti, ale i na zeleném trávníku.

Reklama

Související témata: