Hlavní obsah

Zapomeňte na Klička. Tohle byla bitka roku!

Moskva

Rány pěstí, ostré kopy i chvaty jako z juda, prostě hotová přehlídka bojových sportů. Týmy ve finále ruského fotbalového poháru možná chtěly fanouškům vynahradit, že na vlastní oči nemohli ve Wembley sledovat bitvu boxerských gigantů Joshuy s Kličkem. Fotbalisté Lokomotivu Moskva a Uralu se v závěru na hřišti porvali a sudí tasil hned čtyři červené karty.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Ruský fotbalový pohár vyhrál Lokomotiv Moskva, v závěru duelu se na hřišti porvali fotbalisté Video: sntv

 
Článek

Ural prohrával pár sekund před koncem 0:2, a tak si nejspíš jeho hráči řekli, že soupeři aspoň nařežou. A ve třetí minutě nastavení začala na hřišti mela, do které se zapojili skoro všichni na trávníku. Rozhodčí se snažili v počátku rozzuřené fotbalisty krotit, ale jak ukazuje video, třeba asistent hlavního sudího pak usoudil, že bude lepší ustupovat, aby také nějakou ránu nedostal.

Bitka to totiž byla velká, padaly hodně tvrdé direkty, fotbalisté se po trávníku naháněli, hlavním cílem bylo jediné - naložit soupeři. Lokomotiv zápas vyhrál 2:0, ale na červené karty to nakonec skončilo 2:2. Kdyby ovšem sudí chtěl, mohl vyloučit i více hráčů a vše by skončilo ještě vetší ostudou.

Reklama

Související témata: