Hlavní obsah

Objev! Ujfaluši po deseti letech ozřejmil slavnou větu o placení a částce

Praha

V bílých košilích a černých oblecích přišli na svůj životní zápas fotbalisté SK Hřebeč ve skupině A středočeské I. B třídy. Důvodů bylo více. Jejich domácí duel proti Unhošti byl posledním ze tří jarních utkání zařazených do projektu krajského svazu Dneska první liga! a současně slavili už jistý postup o soutěž výš. Navíc se mohli těšit na svého patrona Tomáše Ujfalušiho, který má ve své sbírce úspěchů i vítězství v Evropské lize s Atlétikem Madrid. Patronem Unhoště byl na druhé straně bývalý ligový útočník Luděk Zelenka.

Tomáš Ujfaluši komentuje svůj slavný výrok...

 
Článek

Derby Hřebeč - Unhošť skončilo výsledkem 5:3. K pozoruhodné události došlo na pozápasové Tiskoffce. Tomáš Ujfaluši dostal šálu v hřebečských barvách s napsanou parafrází své deset let staré věty: „Dneska jsem v Hřebči nic neplatil. A ta částka nesouhlasí."

Vzpomínáte, jak to před deseti lety v hotelu Praha bylo? "Na recepci jsem byl, to ano, ale nic takového jsem neplatil. Ta částka absolutně nesouhlasí..." komentoval tehdy Ujfaluši informace bulváru, podle nichž si měli fotbalisté za 41 000 korun objednat na hotelový pokoj prostitutky.

V Hřebči se ke známé události vrátil a vše vysvětlil. „Všechno bylo vytržené z kontextu. Já jsem tenkrát platil jen piva, nic jiného. A proto pak ani ta částka nemohla souhlasit. Jenže někdo si věty spojil po svém a už to bylo. Na druhou stranu mám teď ve všech žebříčcích slavných výroků jistotu, že se umístím na bedně," objasnil s úsměvem a nadhledem celou situaci Ujfaluši.

Reportáž z akce můžete shlédnout na přiloženém videu.

Reklama

Související témata: