Hlavní obsah

Hvězdný Ronaldo už je trojnásobným otcem, po porážce se spěchal seznámit s dvojčaty

Kazaň

Portugalský fotbalový kanonýr Cristiano Ronaldo má i po vyřazení svého týmu v semifinále Poháru FIFA důvod k radosti. Na sociálních sítích oficiálně potvrdil, že se stal otcem dvojčat. O narození dětí, které stejně jako Ronaldova prvního syna v roce 2010 odnosila náhradní matka v USA, spekulovala média už v minulých dnech.

Foto: Darren Staples, Reuters

Portugalec Cristiano Ronlado spěchal po prohře s Chile na Poháru FIFA za dětmi.

Článek

"Jsem velice šťastný, že konečně budu poprvé se svými dětmi," napsal útočník Realu Madrid na facebooku po středeční prohře s Chile na penalty. Fanoušky ujistil, že národnímu týmu sloužil od začátku turnaje "celým svým tělem i duší", v zápasu o třetí místo už ale hrát nebude.

Na Pohár FIFA totiž Ronaldo odcestoval s týmem v době, kdy už byla dvojčata na světě. Podle nepotvrzených zpráv portugalských médií se chlapec a holčička narodili už 8. června a dostali jména Mateo a Eva.

Portugalská fotbalová federace potvrdila, že ji čtyřnásobný držitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu světa informoval už před turnajem, že se znovu stal otcem. Přesto se rozhodl v Rusku hrát. "To je gesto, které musíme zdůraznit a ocenit," uvedl svaz v prohlášení s tím, že Ronalda nyní rád uvolní. "Musíme ho uvolnit, aby se konečně mohl seznámit se svými dětmi," dodali funkcionáři.

Reklama

Související témata: