Hlavní obsah

Manchester City - Real Madrid 4:1Bílý balet dostal v Americe výprask, za poločas inkasoval čtyři góly

Los Angeles/Praha
Aktualizováno

Je to sice příprava, ale tohle se nestává každý den. Slavný Real Madrid během zámořského turné utržil pořádný debakl. V duelu s Manchesterem City prohrál 1:4 a všechny góly dostal během druhého poločasu. V dalších zápasech známých klubů Juventus zvítězil PSG 3:2 a Barcelona zdolala Manchester United gólem Neymara 1:0.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih zápasu Manchester City - Real MadridVideo: sntv

 
Článek

Manchester City rozhodl o vítězství nad Realem Madrid ve druhém poločase. V barvách Bílého baletu chyběl Cristiano Ronaldo, ale to nic nemění, že v táboře španělského celku vládlo zklamání a u Citizens pro změnu euforie.

"Výsledek není tak důležitý, ale způsob, jakým jsme ho dosáhli. Hráli jsme jako tým," těšilo manažera anglického týmu Pepa Guardiolu. Ten ocenil výkon celého mužstva, vynikal ale Kevin De Bruyne, který přihrál na dva góly vítězů. "Je těžké najít hráče s takovou kvalitou, který na hřišti bojuje, dokáže obejít soupeře a plnit celou řadu dalších věcí," chválil manažer Citizens. Poklonu složil i brankáři Edersonovi. "Kromě dobrých zákroků parádně četl hru."

Druhá anglicko-španělská zámořská konfrontace skončila úspěšně pro Barcelonu. Ta po dalším zásahu rozjetého Neymara zdolala 1:0 Manchester United.

Přípravné zápasy v zámoří
Barcelona - Manchester United 1:0 (1:0)
Branka: 31. Neymar.
Juventus - PSG 3:2 (1:0)
Branky: 62. a 89. z pen Marchisio, 45. Higuaín - 53. Guedes, 80. Pastore.
Manchester City - Real Madrid 4:1 (0:0)
Branky: 52. Otamendi, 59. Sterling, 67. Stones, 82. Diaz - 90. Arnaiz Oscar

Reklama

Související témata: