Hlavní obsah

Bayern - Liverpool 0:3Bayern dostal doma nařezáno, třemi góly ho poslal na kolena Liverpool

To byl výprask. Bavorská fotbalová mašina jménem Bayern se v létě zadrhla. V přípravě na nový bundesligový ročník úřadující německý mistr vyhrává jen výjimečně, spíš si připisuje v mezinárodní konfrontaci porážky. Jako třeba v úterý večer na domácím stadiónu při turnaji Audi Cup. Anglický Liverpool vyhrál nad Bayernem 3:0 a poražení se nestačili divit.

Článek
Fotogalerie

Bayern byl favoritem. Hrál doma a fanoušci si pamatovali na to, jak z Ligy mistrů dvěma příděly vypráskal v minulé sezóně Arsenal. Možná se čekalo, že podobně přejedou Mnichovští i konkurenta z Liverpoolu, jenže už předchozí letní výsledky dávaly tušit, že bavorský klub se tak trochu hledá. Už do poločasu poslali tým Reds do vedení Mané a Salah, po přestávce ještě výhru mužstva z Premier League navýšil Sturridge.

Mnichovští si už během zápasu měli na hřišti co vysvětlovat. Během přípravy to navíc nebyla jediná vysoká prohra, kterou Bayern utrpěl. S milánským Interem prohrál 0:2 a s jeho městským konkurentem AC dokonce 0:4. Naopak dokázal vyhrát 3:2 nad Chelsea a na penalty pak mnichovský velkoklub prohrál s Arsenalem.

Ve druhém duelu Audi Cupu vyhrálo Atlético Madrid nad Neapolí 2:1. Italský tým přitom nedal penaltu Milikem, ale pak se dostal do vedení. Po přestávce však Atlético zápas otočilo.

Fotbalový Audi Cup
Atlético Madrid - Neapol 2:1 (0:0)
Bayern - Liverpool 0:3 (0:2)

Reklama

Související témata: