Hlavní obsah

Letošní derniéra projektu Můj fotbal živě přinesla jasnou výhru Doubravy

Ostrava

Poslední, sedmá zastávka projektu Můj fotbal živě v letošním kalendářním roce přinesla severomoravský souboj Řepiště s Doubravou v 1. B třídě Moravskoslezského kraje a také jasnou výhru hostujícího celku 3:0.

Foto: Sport.cz

S Doubravou se radoval i patron týmu Luděk Mikloško (vpravo nahoře).

Článek

Devět stovek fanoušků, bouřlivá atmosféra, návštěva fotbalových legend Marka Jankulovského, Václava Daňka, Luďka Mikloška či Rostislava Vojáčka - Můj fotbal živě a přímý přenos České televize i v Řepišti o víkendu zajistily jedinečnou show jako na předchozích šesti štacích.

Domácí však smutnili poté, co na svém hřišti výkonem nijak neoslnili a soupeři nechali všechny body. Jejich předchozí série tří zápasů bez porážky se rozplynula v nejméně vhodný moment, v televizním šlágru.

„Očekávání tady před utkáním byla veliká. Šlo o mimořádnou událost, ale nemyslím, že by to na hráče mělo nějaký vliv. Nevím, co se s námi stalo. Soupeř byl lepší, silnější na míči a zvítězil po zásluze. My jako bychom neexistovali, propadali jsme ve středu zálohy. Můžeme Doubravě jenom gratulovat. Mě navíc mrzí, že jsem svojí chybou přispěl k inkasované brance a potopil tak tým," litoval Rostislav Pikonský, hrající trenér Řepiště.

Doubravský stoper byl bezchybný

Naopak hosté zářili radostí, svoji výhru vyšperkovali třemi góly a soupeře zcela ochromili. „Pro nás extrémně důležité vítězství, bez ohledu na to, co se kolem zápasu dělo. Chceme soutěž zachránit a takový výsledek jsme potřebovali. Snad jsme se nastartovali a body budeme sbírat dál," věřil Petr Kuzník, asistent doubravského trenéra.

Hostující obránce Martin Kučera si navíc vysloužil titul nejlepšího hráče zápasu. „Dirigoval svůj tým od první do poslední minuty," ocenil Miroslav Matušovič, spolukomentátor přímého přenosu bezchybný výkon doubravského stopera.

Doubrava se v 1. B třídě sk. C posunula na 11. místo, Řepiště je se sedmi body vinou horšího skóre hned za ní.

Reklama

Související témata: