Hlavní obsah

Když je porod důležitější než fotbal. Hráč v dresu a kopačkách pózoval s narozeným synem

Wigan

Na tento den nezapomene. Fotbalistovi Wiganu Ryanu Colcloughovi se během zápasu třetí nejvyšší anglické ligy proti Doncasteru narodil syn. Dvaadvacetiletý záložník se tuto zprávu dozvěděl o poločasové přestávce, a i když nastoupil do druhé půle, po čtvrt hodině ho trenér vystřídal. Následně mladík nasedl do připraveného auta a ještě v dresu a kopačkách pelášil do nemocnice. Po pár minutách se už na sociálních sítích objevila jeho fotografie s právě narozeným potomkem.

Foto: Sport.cz

Ryan Colclough s narozeným synem.

Článek

Určitá spojitost s hattrickem je nasnadě. Colclough svými dvěma trefami pomohl porazit 3:0 Doncaster. Třetí „dáreček" už si připsal někde jinde. Konkrétně v jedné z anglických nemocnic, kde jeho partnerka porodila syna.

„Zpráva o porodu se k nám do šatny dostala o poločasové pauze," reagoval pro Wigan Today asistent Leam Richardson.

Zcela přirozené by bylo, kdyby Colclough okamžitě pospíchal do nemocnice, nicméně ofenzivní záložník pokračoval v utkání. A zřejmě nabuzen skvělou novinkou byl pořádně vidět. Nejdřív sice dostal žlutou kartu, pak ale zaznamenal druhý zásah v zápase. Poté byl stažen ze hry.

„Jakmile dal druhý gól, šel dolů. Jeho hlava byla někde jinde," smál se Richardson, který věděl, kam povedou první kroky jeho svěřence.

Na Colclougha už totiž čekalo připravené auto, které ho dovezlo přímo do nemocnice, kde jeho žena porodila syna. Následná fotografie, na které v dresu a v kopačkách chová mladý otec svého už druhého potomka, vzbudila v Anglii velký ohlas.

Reklama

Související témata: