Hlavní obsah

Kopačky a zlatokopky. Český fotbal má svůj akční erotikon

Praha

Upoutávka je lákavá. Fotbalové skandály a milostná dobrodružství. Kniha pro muže i pro ženy bez předsudků! Fanoušci fotbalu a současně přátelé napínavých a lechtivých příběhů si přijdou na své. Na pultech knihkupectví se objevil nový titul s názvem Kopačky a zlatokopky. Jak podtitul napovídá, jde o akční fotbalový erotikon.

Foto: Profimedia.cz

Fotbal a krásné fanynky, toto spojení už léta dokumentuje vyhlášená paraguayská modelka Larissa Riquelme.

Článek
Fotogalerie

Známý autor Milan Macho napsal tragikomický románový příběh z fotbalového zákulisí, kde bují úplatky, intriky a podvody a kde šikovně manévrují i vypočítavé zlatokopky.

Tři muži, dva hráči a trenér, z jednoho bohatého českého klubu, tři pokroucené osudy, které se vzájemně prolínají. Do hry vstupují také jejich manželky a milenky, sex a alkohol.

Jak hrdinové zvládnou špinavé hry, jak ukočírují vlastní životy, v nichž vedle fotbalu a peněz hrají nemalou roli také pikantní erotická dobrodružství? Vrcholí dramatický boj o mistrovský titul, ve hře je také sestup z ligy! Blíží se nečekané rozuzlení - pro někoho tragické, pro jiné komické.

Autor navazuje na svoji poslední knihu Fotbal v drápech smrti, což byl pro změnu první český fotbalový thriller, v němž došlo i na únos předsedy svazu.

Novou knihu Kopačky a zlatokopky vydalo Nakladatelství Brána, má 250 stran a stojí 249 korun.

Reklama