Hlavní obsah

Tragédie bývalého brankáře Slavie. Čontofalskému se utopil tříletý syn v bazénu

Bratislava

Obrovská tragédie zasáhla rodinu bývalého fotbalového brankáře Kamila Čontofalského (39), když v rodinném domě v Říčanech u Prahy přišel o život jeho tříletý syn Kamil. V pátek o tom informoval web sport24.sk.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Kamil Čontofalský v dresu Slavie.

Článek

Malý Kamil se měl utopit v bazénu. „Cítím se strašně. Promiňte, ale momentálně se k tomu nebudu vyjadřovat. Děkuji za pochopení," řekl serveru Čontofalský. Z prvního manželství má brankář tři dcery, které se v čase tragédie rovněž nacházely v domě. Čontofalský měl syna na chvíli ztratit ze zorného pole a malý Kamil se utopil. „Kamil byl v ten den se svými dcerami, kterým se také věnoval. V té chvíli jedl salát a nějakým nedopatřením se to bohužel stalo. Je to obrovské neštěstí," uvedl Čontofalského dobrý přítel Radek, u kterého někdejší brankář nyní bydlí.

Česká policie webu potvrdila, že vyšetřuje okolnosti úmrtí dítěte, k němuž došlo v neděli 6. května v Říčanech. „Vzhledem k věku dítěte a všem okolnostem se k případu nebudeme vyjadřovat," zaslala webu informaci policie Praha-venkov Jih.

Bývalý brankář pražské Slavie, Bohemians a slovenské reprezentace ukončil aktivní kariéru v roce 2015.

Reklama