Hlavní obsah

Škola Petra Čecha se blíží. Zájemci ještě mají šanci

Praha

Unikátní šanci mají děti mezi deseti až patnácti lety, které by lákalo zatrénovat si pod dohledem brankáře Petra Čecha. Slavný gólman tradičně pořádá Fotbalovou školu Petra Čecha, v níž se nečekaně uvolnilo několik míst rezervovaných pro zahraniční skupinu. Fotbalisté z Asie však svoji účast zrušili, možnost se tak otevírá pro další zájemce. Týden plný fotbalu startuje 1. července.

Foto: Vlastmil Vacek

Petr Čech na začátku léta opět otevře svoji brankářskou školu.

Článek

Na webu www.skola.petr-cech.cz se tak opět spustila možnost registrace. Nejrychlejší kluci a holky zamíří do turnusu ve Sportovním centru v Nymburce, kam se škola po dvanácti letech na Strahově přestěhovala. Nymburk je tradičním místem přípravy fotbalových klubů a reprezentantů v mnoha sportovních odvětvích.

„Důvodem přesunu do Nymburka je zvýšení standardu ubytování a minimalizování nutných přesunů, díky čemuž se děti budou moci v maximální možné míře soustředit jen na samotný program, své sportovní výkony a zábavu s kamarády. V Nymburce je všechno na jednom místě, což bude pro všechny příjemnější. Zvýší to komfort školy i možnosti doprovodných programů," řekl pro Sport.cz a Právo, kteří jsou patronem školy, za organizátory Jiří Fousek.

„Druhá skupina bude po výborné zkušenosti z loňska ve Zruči u Plzně, kde nám zázemí poskytuje místní Sporthotel. Kapacita je naplněná," dodal. Do Nymburka vyrazí 80 dětí, do Zruče 50. Opět přijedou trenéři z akademie Arsenalu Londýn - Arsenal Soccer School.

Samozřejmostí zůstává také účast Petra Čecha, který navštíví obě skupiny – pro svou školu a setkání s jejími účastníky má pevně vyhrazený termín v nabitém kalendáři. „Za ty roky se z toho stal tradiční bod mého letního programu. Nabíjí mě pozitivní energií, když vidím upřímnou radost malých dětí, které se mé školy účastní. S některými už jsme se viděli na předchozích ročních, už se moc těším na ten další a věřím, že se všem bude líbit i v Nymburce," řekl Petr Čech.

Reklama

  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články