Hlavní obsah

Tak se ukaž, Baníčku! Valmez je před pohárem na nohou

Patří jim devátá příčka v MSFL, ale tabulkové postavení jde dnes úplně stranou. Fotbalisté Valašského Meziříčí od 16:00 hostí ve 3. kole MOL Cupu ostravský Baník. Jak z reportáže na přiloženém videu zjistíte, celé město je na nohou a chystá se na jedno z největších utkání posledních dob. Za Valmez hraje řada odchovanců Baníku, což dodává duelu ještě větší prestiž.

Fotbalisté Valašského Meziříčí mají před duelem s Baníkem o motivaci postaráno

 
Článek

Spartu či Slavii si ani nepřáli. Pro Valašské Meziříčí je nejatraktivnějším soupeřem právě Baník! Vždyť například Oldřich Byrtus, Radim Jurča nebo Zdeněk Behan jsou jeho bývalými hráči. Utkání je navíc pikantní také pro ostravský tým. Milan Baroš a trenér Radim Kučera jsou rodáci z Valašského Meziříčí a jejich život je spjatý s nedalekou vesnicí Vigantice. A David Kučera, syn nynějšího kouče Baníku, byl jedním z hráčů, kteří vybojovali s Valašským Meziříčím postup do MSFL...

"Nečeká vás tady nic lehkého!" varují hráči Valmezu favorizované protihráče z nejvyšší soutěže. "Čeká nás uktání za odměnu, které chceme zvládnout se vší důstojností. Motivace je obrovská," těší se trenér Jaroslav Vodička, bývalý ligový hráč Liberce.

Reklama