Hlavní obsah

Elitní fotbal míří na Televizi Seznam. Přenosy zdarma odstartuje šlágr Arsenal – Tottenham

Dobrá zpráva pro fanoušky evropských fotbalových soutěží! Celoplošná Televize Seznam bude ve spolupráci s Digi TV a T-Mobile TV vysílat od prosince zdarma vybraná utkání anglické Premier League, španělské La Ligy, německé 1. bundesligy a italské Serie A. Komentované přenosy odstartuje v neděli 2. prosince anglický šlágr Arsenal – Tottenham. Na sestřihy z elitních lig se navíc můžete od prosince těšit i na Sport.cz.

Foto: Eddie Keogh, Reuters

Duel Arsenalu, jehož barvy hájí brankář Petr Čech, a Tottenhamu odstartuje na TV Seznam seriál přímých přenosů z elitních evropských fotbalových lig.

Článek

Vybraný přenos poběží vždy v sobotu nebo neděli v rámci nového pořadu TOP Fotbal živě. Utkání doplní debata s odborníkem, rekapitulace minulých zápasů a sestřih zajímavých momentů či gólů. V moderování nového pořadu se budou střídat Jindřich Šídlo, Luděk Mádl, Jiří Hošek či Ondřej Lípa, společnost jim budou dělat fotbaloví experti a speciální hosté.

Foto: Televize Seznam

Jiří Hošek a Jindřich Šídlo, moderátoři fotbalových přenosů Televize Seznam.

Seznam.cz

Přenosy odstartují v neděli 2. prosince ve 14:45 hodin zápasem Arsenal – Tottenham. Komentátorem šlágru anglické Premier League bude Viktor Kábele. Od prosince nebude chybět ani hodinka toho nejlepšího, co se v jednotlivých ligách za uplynulý týden událo v novém pořadu TOP Fotbal.

Foto: Televize Seznam

Přehled zápasů Televize Seznam.

Seznam.cz

„Do konce letošního roku odvysíláme v rámci pořadu Fotbal živě pět přímých přenosů, dva z anglické Premier League a po jednom z německé, španělské a italské nejvyšší fotbalové soutěže. Vyjma stanic DIGI Sport je diváci budou moci živě sledovat pouze na Televizi Seznam," popsal podobu vysílání Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a TV společnosti Seznam.cz.

„Rozhodli jsme se ke spolupráci se Seznamem, protože ji vnímáme jako prospěšnou pro všechny strany. Prostřednictvím Televize Seznam můžeme nabídnout ochutnávku a udělat reklamu fotbalu z top evropských ligových soutěží, jejichž všechny zápasy mohou diváci v České republice vidět pouze na stanicích DIGI Sport v nabídce DIGI TV a T-Mobile TV," doplnili mluvčí DIGI CZ Andrej Čírtek a Martina Kemrová z T-Mobile Czech Republic.

Program TOP Fotbal živě do konce roku
2.12.201815.05Arsenal – Tottenham
8.12.201815.30Bayern – Norimberk
16.12.201820.30AS Řím – Janov
22.12.201820.15Barcelona – Vigo
30.12.201817.30Manchester United – Bournemouth

Vysílání Televize Seznam naladíte v celoplošném multiplexu 3, který pokrývá 95,7 % území České republiky a v Přechodové síti 12. Diváci najdou Televizi Seznam i v nabídce poskytovatelů satelitního televizního signálu DIGI TV, T-Mobile TV, Skylink či poskytovatele kabelového televizního vysílání UPC. Spektrum doplňuje několik desítek IPTV/OTT poskytovatelů, kteří umožňují televizní signál šířit přes internet (DIGI TV, T-Mobile TV, KUKI, Sledovanitv.cz, O2TV a další).

Reklama